Thursday, 17 July 2014

Hei taas!
Viime postauksesta onkin kulunut jo tovi, tarkkoituksena mulla oli kirjottaa vielä ennen lähtöä suomessa miksi valitsin Uuden-Seelannin, mutta ei ollut ajallisesti mahdollista eli kerron siitä lyhyesti tämän postauksen lopussa. Eli vihdoin päästiin tänne toiselle puolelle maailmaa! Monien vastoinkäymisien kautta voittoon. Matka ei alkanut aivan odotetulla tavalla, sillä ensimmäinen lento oli myöhässä. Saatiin juosta oikein kunnolla Kööpenhaminan kentällä, onneksi siellä oli lentokenttävirkailija vastassa. Ilman häntä olisimme myöhästyneet jatkolennolta Singaporeen. Vaikean matkan jälkeen päästiin perille Auckalandiin paikallista aikaa Maanantai illalla 22.30 aikoihin. Kentällä oli vielä ongelmia, koska laukut eivät olleet perillä. Lopulta päästiin hotellille ja nukkumaan  2 aikoihin yöllä, ei kovinkaan paljoa ilahduttanut varttia vaille seitsemän oleva herätys. Aamu toimien jälkeen uudestaa lentokentälle, kohti Wanakaa!

Väsyneenä kohti uutta seikkailua. Vihdoin perillä, huhhuh! Menin illalla aikaisin nukkumaan kahdeksan aikoihin... tyytyväisenä heräsin seuraavana iltana kuuden aikoihin sellaiset pirteät 22 tunnin unet tuli otettua. Nyt on pari päivää kulunut Wanakaan tulosta ja pääsin kävelemään keskustaan. Ei voi paljoa sanoa, kuvat kertovat suurimman osan, wow!
Tässä alkaa jo jännittämään, kun koulu alkaa maanantaina ja kaikki on uutta ja sekavaa. Äsken kävin keskustassa tuntui siltä, että olisi ulapalla kuin lumiukko. No kyllähän siellä sitten selvisi ja sain ostettua paikallisen puhelin liittymän ja vaatetusta kun laukut ovat vielä välillä Helsinki-Wanaka.  
Miksi valitsin Uuden-Seelannin? Ehkä olen henkisesti, joku Metsien jorma, joka kaipaa vähän extremeä ja seikkailua. Voiko joku oikeasti väittää, ettei tämä luonto ole kaunista, en usko. Alunperin tarkoitus oli mennä USA, mutta miksi mennä sinne minne suurin osa menee? Monien sattumien kautta löysin Uuden-Seelannin, täällä oli mahdollista päästä lautailemaan ja oppimaan englantia, mikäs siinä! Kuvista ei välttämättä voi päätellä, että täällä on talvi menossa. Nuoria löytyy niin skeittiparkilta, kuin paikkalliselta laskettelu keskukselta, joka on yksi maailman huippu keskuksista! Täytyy odottaa, että laukut tulee ja sen jälkeen pääsee liukumaan lumella. Ei tällä kertaa sen ihmeellisempää, yhden kuvan haluan vielä jakaa teille tähän loppuun.Terveisiä vielä sinne koti suomeen, perheelle ja kaikille kavereille, jopa Mikki-koiralle.

No comments:

Post a Comment